Wil jij:

Next level ontspannen?

Dieper slapen?

Meer energie?

Betere focus?

Lekker in je vel zitten?

Sneller herstel bij een blessure?

Bij Yoga, mindfulness en meditatie zoek je zelf de ontspanning op. Bij het geven van Reiki doe ik dat voor jou. Ik geef via aanraking energie door. Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar iedereen die het ervaren heeft, kan dit beamen. Een verraste blik naderhand en diepe ontspannenheid verraden dat hier toch iets anders gebeurt dan een gewone aanraking.

Wat is Reiki?

Als je antwoord zoekt op de vraag ‘wat is Reiki’, dan kun je stellen dat Reiki een holistische helingsmethode is. Dat betekent dat er op verschillende holistische niveaus heling wordt gecreëerd: holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Om de verbinding (weer) te voelen, werk je er op verschillende niveaus mee. Reiki kan je dus balans brengen op de holistische niveaus:

 • Fysiek
 • Mentaal
 • Emotioneel
 • Energetisch
 • Spiritueel

Reiki bij fysieke of mentale klachten

Iedereen maakt in het leven dingen mee die zorgen voor stress, onzekerheid, verdriet of pijn. Hierdoor kan het gebeuren dat de energie in jou niet meer vrij kan stromen. Er ontstaan blokkades in de universele energie, die vervolgens weer kunnen leiden tot fysieke of mentale klachten. Je ervaart spanning, zit veel in je hoofd, voelt je vermoeid of neerslachtig of hebt verschillende klachten zonder duidelijke oorzaak, bijvoorbeeld. Deze fysieke en mentale klachten kunnen met Reiki weer in balans worden gebracht.

Effecten van een Reiki-behandeling

 • een diepe ontspanning van lichaam en geest
 • met als gevolg innerlijke rust
 • en energie vanuit ontspanning
 • dit zorgt voor herstel van de balans in het lichaam
 • activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam
 • geeft ondersteuning bij o.a. stress, burn-out en depressie
 • bevordert slaap
 • kan helpen bij vermindering van pijnklachten
 • geeft je daarnaast wat jíj nodig hebt op het moment

Praktisch

Een behandeling kan worden ontvangen op een stoel of op de behandeltafel. Hierbij houd je je kleren aan. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie. Door mijn handen op diverse plekken van het lichaam te leggen (hoofd, nek, buik, rug, benen, knie, voeten), kan de energie door mijn handen in jouw lichaam (of van je kind) stromen. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dit dan even aan, ik kan namelijk ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.

Behandeling 30 minuten: € 30,-

Behandeling 60 minuten: € 55,-

 

Een Reiki behandeling kan een medische behandeling ondersteunen, maar is nooit een vervanging hiervan. Raadpleeg daarom altijd uw huisarts bij medische klachten. Bent u al onder controle of behandeling, dan raad ik u aan om de mogelijkheid van een Reiki-behandeling eerst met uw arts/behandelaar te overleggen.

Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!

Esther

‘’Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.’’

Linse