Massage

Rust ~ Ruimte ~ Ontspanning

Een massage is een effectieve behandelmethode voor lichamelijke, psychische en stress-gerelateerde klachten. Daarnaast versterkt het je immuun-systeem, wat een bijdrage is aan het herstel en het behoud van je balans.

Een losse of een periodieke massage kan al verlichting geven bij milde klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, lichte hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten of omdat je gewoon even helemaal wilt ontspannen.

 

Wat het je kan brengen

Rust

Rust in je hoofd & lijf.

Een hele nacht slapen, uitgerust wakker worden.

Pijn vermindering/vrij zijn van pijn.

Ruimte

Ruimte om tijd voor jezelf te nemen. 

Inzicht in jezelf, wat jij voelt, wat jou beweegt, wat jij wilt.

Meer energie, zin om dingen te doen.

Beter uiting kunnen geven aan je gevoelens.

Ontspanning

Ontspanning in nek, schouders & rug.

Beter omgaan met spanning.

In contact zijn met jouw lichaam.

Tijd voor verandering?

Je lichaam is het je eigenlijk al aan het vertellen. Eerst zijn het nog kleine pijntjes, maar dan merk je dat je last blijft houden van je schouders. Je wilt er graag vanaf, hebt ook al van alles geprobeerd. Maar het blijft terugkomen.

Ontdek wat een massage of een massagetraject voor je kan doen!

Ik werk vanuit een holistische benadering. Het is geen one size fits all benadering, ik kijk wat jij nodig hebt en daar stem ik mijn behandeling op af. 

 

Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.’’

Linse

Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!

Esther

De volgende technieken kun je ervaren tijdens een Boost your Light massage:

 

Klassieke Zweedse massage

Deze massage is gericht op klachten en ontspanning. Een afwisselende massage waarbij ik gebruik maak van strijkingen, knedingen en fricties om je spieren te helpen ontspannen.

Cupping

Massage met glazen cups. Verbetert de doorbloeding en voert afvalstoffen af. Het verwijdert onderhuidse verklevingen en vermindert stress.

Reiki

Ik geef via aanraking energie door. Een manier om diep te ontspannen, blokkades op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen.

Meridiaan massage

Massage waarbij de meridianen en daarbij behorende acupunctuurpunten met (drukpunt) massage gestimuleerd worden.