Slanker, energiek, fit!

30 dagen lang neem ik je mee en vertel ik je alles over de weg die ik heb afgelegd. Van half-dood vogeltje, naar een krachtige vrouw. Van 95 kilo naar 65 kilo. Hoe ik dit heb kunnen doen in eigenlijk de zwaarste periode van mijn leven.

Het is vier jaar geleden: ik zat op de bank en ik nam mijn eerste (en tevens laatste) anti-depressiva. Alles in mijn schreeuwde: ik wil dit niet! Dit is niet mijn weg! Ik voel dat het ook anders kan!

En ik ben op zoek gegaan en ik heb het gevonden. En dit wil ik heel graag met jou delen!

Als jij het kan dan kan ik het ook! Geen excuses meer, want er bestaan gewoon geen geldige excuses om nou eens echt goed voor jezelf te gaan zorgen. Om nu eens echt iets te gaan doen wat ook echt helpt, voor lange tijd, voor altijd!

Voeding

We gaan het hebben over voeding, geen dieet, geen ingewikkelde shizzle. Je meer bewust worden van de invloed van voeding op zowel onze lichamelijke als onze mentale/emotionele gesteldheid.

‘Ik volg dit dieet en dan weer dat dieet, hoe kan het toch dat ik het niet volhoud?’

Ik ga het je laten zien, voelen, ervaren  hoeveel er mogelijk is als je je bewust wordt de saboterende stemmen in je hoofd!

Bewegen

30 dagen lang ga ik 3 dagen per week live om met jou te bewegen!

Mind

 

Want oooooohh, wat zijn we goed in het verzinnen van excuses om maar niet goed voor onszelf te gaan zorgen.

Als ik het kan, kan jij het ook! Ik zat op een dieptepunt in mijn leven en ik heb het toch gedaan en ik doe het nog steeds, ontspannen en met gemak, niet omdat het moet maar omdat het een bewuste keuze is!

Start op 29 maart 2021: € 99,-

30 dagen lang sta ik tot jouw beschikking!

In een besloten groep op Facebook

Elke dag deel ik waarde

De eerste 10 aanmeldingen krijgen een gratis 1 op 1 inspiratie sessie van 20 minuten!