Cup – Feel – Heal

Ben je op zoek naar een quick fix? Dan moet je niet bij mij zijn.

Ik ga voor een duurzame verbetering van jouw leven, om zo voor eens en altijd verlost te zijn van al die vage klachten. Want hoe zou het voor je zijn, wanneer je elke dag hoog in je energie zit? Je veel meer innerlijke rust gaat ervaren? Je lichaam en geest krachtiger worden? Je je fit en vitaal voelt? Je het leven aan kan, no matter what er op je pad komt.

Geen symptoombestrijding maar op zoek naar de oorzaak van de klachten. Ik werk vanuit een brede, holistische aanpak. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie je bent en hoe je je leven leeft, welke keuzes je maakt en waarom, wat je denkt, wat je eet en drinkt, welke overtuigen je hebt, of er bepaalde patronen zijn, welke afweermechanismen je (on)bewust gebruikt, uit wat voor gezin je komt.

Ik geloof dat patronen & overtuigingen die ons niet dienen, kunnen leiden tot psychosomatische klachten als hoofdpijn, migraine, burn-out, slapeloosheid, nek- en rugklachten, uitslag, eczeem, hartklachten.

Zodra je je bewust wordt van je patronen & overtuigingen en het besef en de ervaring dat je die kunt veranderen, krijg je grip op je leven en wordt het leuk!

Het is een interessante reis, ga je met me mee?

 

Veelzijdig programma

Cup – Feel – Heal is een zeer veelzijdig programma. We gaan samen aan de slag met het totale plaatje, omdat ik ervan overtuigd ben dat alles met elkaar in verbinding staat. Eerst kijken waar je nu bent en wat wél goed gaat en dan kijken waar je naar toe wilt, wat er verbeterd kan worden en hoe we daar gaan komen. Met voeding, coaching, cupping en energetisch werk gaan we er samen voor zorgen dat je komt waar je wilt zijn en dat je daar ook blijft, niet voor even maar voor heel je leven.

Ben je niet bereid om het werk te doen? Dan moet je niet bij mij zijn.

Ik ga letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken, zowel fysiek als mentaal. Wil je echt gaan voor verandering, dan is dit programma echt aan te raden!

 

(Vage) klachten

Zelf heb ik jarenlang rondgelopen met allerlei vage klachten. Last van mijn darmen, vaak verkouden, geen constante energie, kapot aan het einde van de dag, hoofdpijn, last van mijn rug, onverklaarbare jeuk, droge huid, PMS, heftige menstruatie, slecht slapen, stemmingswisselingen en ik denk dat ik er nog wel wat vergeet.

Ik wende er aan, zag ze niet eens meer als klachten. Ging allerlei excuses bedenken hoe het kwam dat ik die klachten had.

Pas toen ik tegen een derde burn-out aan zat, dacht ik: tot hier en niet verder. Wat kan ik nu doen? Een bezoek aan de huisarts hielp me niet verder en daarna ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. Mijn eerste stappen op weg naar herstel waren het aanpassen van mijn voeding en meer bewegen. Toen ben ik met hulp van een coach gaan kijken naar de patronen & overtuigingen in mijn leven, waarom ik bepaalde  keuzes wel of niet maak, hoe ik in het leven sta, hoe ik de wereld en mezelf zie.

Niet langer ging ik dat wat ik meemaakte als excuus gebruiken voor hoe ik er bij zat, voor al die (vage) klachten. Ik ging de manier waarop ik omging met alles wat ik meemaakte veranderen.

 

Hoe ziet het programma er uit?

 

Cup – Feel – Heal duurt drie maanden en die drie maanden bestaan uit:

 • 4 online coach sessies
 • 4 cupping behandelingen
 • Voedingsadvies
 • Support via WhatsApp

 

Resultaat

 • meer energie
 • fitter en vitaler
 • meer (zelf)vertrouwen
 • krachtig blijven staan in chaos
 • loslaten en opruimen van oude shit
 • afkomen van (vage) klachten
 • durven kiezen voor jezelf
 • happy en gezond
 • kan je de juiste prioriteiten stellen

Pilot

Je kunt deelnemen aan dit programma voor de geweldige prijs van €499,-.

Betalen in termijnen is mogelijk.

 

Aanmelden of meer informatie?

info@brendavanzanden.nl