Ik zet je energie in beweging om zo meer rust en ruimte te creëren

Er was een moment in mijn leven dat ik zei: ‘niet langer wil ik dat de zorg voor mijn dochter mijn hele leven bepaalt, niet langer wil ik dat wat ik meemaak groter maken dan mijzelf.’
Ik weet nog zo goed wanneer ik dit tegen mezelf zei, er gebeurde weer iets heftigs en ik werd hierdoor zo van mijn sokken geblazen dat ik leek op een vis op het droge, snakkend naar wat lucht. Wat levert het mij en mijn gezin op als ik hier zo nog langer mee door ga?

Toen ik besloot om niet langer 24/7 fysiek en emotioneel beschikbaar te zijn om voor een ander te zorgen, veranderde er zoveel. We stelden een team samen voor de zorg voor mijn dochter. Kon ik drie keer per week naar de sportschool. Kon ik écht aandacht geven aan mijn twee andere kinderen. Kreeg ik letterlijk en figuurlijk meer ademruimte. Kreeg ik meer energie. Voelde ik het plezier in het leven weer terugkomen. Genoot ik zoveel meer van mijn dochter in de momenten dat ik wel voor haar zorgde.

Ik wil je graag helpen bij het creëren van meer rust en ruimte in je leven. Hoe je kan ontspannen. Hoe je die momenten voor jezelf kan pakken. Ik wil je weer laten genieten van het leven.

Hoe zou het voor je zijn als steeds wanneer het leven je overspoelt, je precies weet wat je kan doen zonder dat het veel energie kost?

 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je jezelf gaat zien in plaats van dat wat je meemaakt?

 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je ontdekt dat je kunt blijven staan – en veerkrachtig zijn – ongeacht je omstandigheden?

 

 

Wat je

kan verwachten

tijdens en

na het traject:

 

Inhoud 3-maanden traject:

 

6 persoonlijke (online) coaching sessies van 90 minuten;
tussen de gesprekken door contact via WhatsApp.

Jouw investering: € 595,- 

info@brendavanzanden.nl

Eerst even kennismaken?

Ik plan graag een gratis kennismakingsgeprek met je in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

info@brendavanzanden.nl