Boost your Light

1 op 1 begeleiding

Wil je krachtig blijven staan in een kwetsbare wereld?

Begeleidingstraject

Elk verlies laat sporen na, op elke niveau van jouw zijn. Op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Op het moment dat je een negatieve emotie ervaart, zoals bij het ervaren van verlies, gaat jouw lichaam automatisch in staat van verhoogde paraatheid. Als mens ben je in staat om dit jarenlang vol te houden. Bepaalde gedachten en emoties, vooral het onderdrukken hiervan, activeren de aanmaak van stresshormonen.

Het is ok wanneer dit dagen of weken duurt. Echter, op lange termijn is dit zeer schadelijk voor je algehele gezondheid. Je kan naast psychische/emotionele klachten, ook fysieke klachten gaan ervaren. 

Aanbod

 

In dit traject staan altijd de volgende vragen centraal: waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Wat zit je in de weg? Wat zijn je behoeftes en verlangens?

Het traject start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stel ik vragen en vertel je jouw verhaal. Samen komen we dan tot een hulpvraag. We kijken naar wat goed gaat en wat werkt voor jou. Het kan vaak al veel rust geven om te horen dat de dingen die je meemaakt in jouw proces normaal zijn. 

Het is ook mogelijk om af en toe een losse sessie in te plannen. Voor een losse sessie vraag ik een investering van €85,-

Zonder woorden

Er kan op verschillende manieren aan rouw worden gewerkt. Het hoeft niet zo te zijn dat praten altijd de juiste manier is. 

Met jouw instemming kunnen we kijken naar andere manieren om te werken aan jouw rouw & verlies.

Being Happy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.

Fulfilling Potential

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.

Making Changes

Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.

Finding Balance

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.