Ben je dagelijks aan het vechten tegen jezelf en je omstandigheden waarin je leeft? Ben je klaar met leven op wilskracht? Wil je je ondanks de chaos om je heen je gewoon weer fijn voelen, energiek en krachtig? En denk je dat dat in jouw situatie gewoonweg niet mogelijk is?

 

Tot hier en niet verder

 

Als je met iets te maken krijgt wat je leven totaal op zijn kop zet, is de eerste, hele logische, reactie vaak dat je in de vechtmodus terecht komt. Je gaat keihard aan het ‘werk’ met alles wat er gebeurt en probeert om daarbij alle ballen in de lucht te houden. Je cijfert jezelf helemaal weg om te zorgen voor de ander(en). En het vragen om hulp voelt als falen of lastig zijn.

Maar waar ligt de grens, hoe lang houd je dat vol? Vaak best wel lang, maar het hangt allemaal aan een zijden draadje en je staat in standje overleven. Je hebt intussen allerlei vage klachten, zowel fysiek als mentaal. Maar je moet door, toch?

Wanneer komt dan het moment dat je zegt:

Tot hier en niet verder!

Dat is voor mij niet mogelijk

 

Hoe kan je goed voor jezelf zorgen als geen dag hetzelfde is? Je probeert wel eens te sporten, maar eigenlijk heb je daar helemaal geen energie voor. Gezond eten lukt af en toe, maar het gebeurt steeds vaker dat je wat ophaalt. Echt momenten voor jezelf heb je als je op de wc zit of onder de douche staat. In de avond is er nog wel eens wat ruimte om iets voor jezelf te doen, maar vaak ben je dan zo kapot dat je voor pampus op de bank ligt.

En eerlijk? Eigenlijk vind je jezelf ook heel zielig, het liefst schop je tegen alles en iedereen aan en ben je vaak niet te genieten. Je ervaart vaak jaloerse gevoelens ten opzichte van andere gezinnen, waar het allemaal wel ‘normaal’ gaat.

Herkenbaar?

Van angst naar vertrouwen

Mijn naam is Brenda van Zanden en ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar mooiste leven kan leven ongeacht wat er in je leven allemaal speelt. Het is jouw geboorterecht om het fijn te hebben, elke dag weer.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van het leven met een zeer zorgintensieve dochter weet ik hoe het is om voor je gevoel dag in dag uit te moeten vechten. Ik ging daarbij vaak over mijn grenzen heen, tot aan een bijna tweede burnout aan toe. Dat was het moment dat ik dacht: tot hier en niet verder, ik wil ook gewoon leven!

Vier jaar geleden ben ik zelf op zoek gegaan naar dingen die mij kracht en energie gaven om beter om te kunnen gaan met de dagelijkse zware zorgen.

Ik stelde mezelf de vraag: waar ben ik eigenlijk tegen aan het vechten? Zijn dat zaken die ik kan veranderen? Ik leerde dat door zelf te veranderen en de manier waarop ik naar mijn omstandigheden keek er veel meer rust en ruimte onstond in mijn leven. Rust en ruimte om beter voor mezelf te zorgen en mezelf te kunnen zijn. Er onstond rust en ruimte in de chaos.

In 28 dagen gaan we o.a. bezig met:

Start: 18 maart 2024

€ 95,-

Ik garandeer dat je binnen deze 30 dagen meer rust en ruimte zult ervaren, meer energie zal hebben, je krachtiger in het leven staat. Van overleven naar leven!

Aanmelden Feel the Light 18 maart 2024

13 + 10 =

€ 245,-

EXTRA:

– 3 online coachgesprekken: 1 0p 1

– vragen stellen via whatsapp

Aanmelden Feel the Light VIP 18 maart 2024

12 + 6 =