De Raindrop massage is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Bij deze behandeling worden essentiële oliën druppelgewijs (Raindrop) aangebracht op de rug, nek, schouders en de voeten. De behandeling duurt ± 75 minuten, maar het positieve resultaat kan nog lang aanhouden.

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen.

Tijdens de Raindrop Massage worden hoofdzakelijk de volgende oliën gebruikt: Oregano,Thyme, Basilicum, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint en twee oliemengsels. De massage begint bij de voeten, vervolgens worden de verschillende essentiële oliën een voor een op de rug gedruppeld en door de verschillende ontspannende massage technieken over de huid verspreid.

Het hele proces duurt (van begin tot eind) ongeveer 75 minuten, maar de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Plan de rest van de dag zo weinig mogelijk in en drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Tarief volledige Raindrop massage: € 55,-

Tarief alleen voeten massage: € 25,-

Wat een heerlijke massage, bijzonder met de verschillende oliën, zo genieten! Vaardige handen met de verschillende technieken; een echte aanrader. Dank Brenda, ik kom zeker terug!

Jolanda

Bedankt! Ik vond het erg fijn! Heerlijk die geuren en de massage, voor herhaling vatbaar!

Linda

Kennismakingsactie!