(Her)ontdek die krachtige vrouw in jou!

Ik leefde het verhaal van de moeder die aan het overleven was, tot ik mezelf de vraag stelde: is dit echt mijn verhaal? En wat zou er gebeuren als ik mezelf een ander verhaal ga vertellen, ondanks alle heftige dingen die er speelden?

Ik maakte de keuze om van een afstand heel eerlijk te kijken naar mijzelf en naar mijn leven. Welke overtuigingen draag ik in mij en is dit mijn waarheid? Ik kwam erachter dat er juist heel veel groei zit in de dingen die mij zijn overkomen. Door alle schaduwkanten van mijzelf naar boven te brengen ontstond het verlangen naar licht.

Daar zit jouw grootste kans op groei: breng jouw schaduwkanten naar het licht. Pak die rauwheid, ontdek je pijnen en het wordt lichter..

Vijf dagen: start op 19 april 2021

Je bent hier alleen een fijne pen en een schrift voor nodig. En een neutrale, open blik 🙂

In een besloten groep op Facebook plaats ik vijf dagen lang elke dag een nieuwe opdracht die jou helpt om het (drama)verhaal wat jij jezelf vertelt helder te krijgen en deze daarna om te klappen naar jouw succesverhaal! De groep blijft nog een lang tijd open, dus je kan op je eigen tijd de opdrachten doen. 

Jouw investering:

€ 19,95