Praktijk Boost your Light

Massage op locatie

Aanbod

Massages & cupping behandelingen

Transformational cupping

Er is bijna geen techniek die op zoveel lagen werkt als Transformational cupping

Waarom kiezen voor Transformational cupping?

  • Het stimuleert de doorbloeding: de cup zuigt de bovenste laag van je huid omhoog. Hierdoor ontstaat er ruimte onder de cup waardoor het bloed weer vrijer kan stromen. Wanneer weefsel beter doorbloed is, kunnen ook afvalstoffen beter worden afgevoerd. Je knapt er echt van op!
  • Het maakt je soepeler: het is ontzettend belangrijk om het bindweefsel soepel te houden. Wist je dat emoties ook worden opgeslagen in bindweefsel? Door het cuppen worden verklevingen, knopen en blokkades losgemaakt, stroomt het bloed erdoor, wordt er dus opgeruimd en wordt alles soepeler!
  • Je krijgt een mega boost! Betere doorbloeding staat gelijk aan een mooiere huid, frisse teint en een betere vetverbranding. Maar ook van binnen knap je er van op! Je voelt je ontspannen, verlicht en energiek. Je lichaam krijgt een boost omdat afvalstoffen zijn opgeruimd. Het zorgt voor verlichting op zoveel verschillende lagen.

Een cadeautje voor jezelf!

Meridiaan massage winter

Meridianen zijn symmetrische energiebanen van je lichaam. Door de meridianen stroomt de Qi (energie). Samen vormen ze een compleet netwerk, een energetisch systeem. De belangrijkste functie is het vrij laten stromen van de levensenergie.

Wanneer de meridianen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s of emotionele en fysieke gebeurtenissen, kan dit er voor zorgen dat de energie slecht stroomt, onderbroken wordt of zelfs tot stilstand komt.

Bij de meridiaan massage winter worden de blaas- en niermeridiaan gestimuleerd en kan de energiestroom weer op gang komen. De massage concentreert zich op de acupressuur punten en gedeelten van de meridianen. Het zorgt voor een nieuwe balans, waardoor het immuunsysteem en de organen beter gaan functioneren. Daarnaast heeft het een reinigende, ontgiftende werking en verhoogt het de weerstand.

 

Energetische behandeling

Bij Yoga, mindfulness en meditatie zoek je zelf de ontspanning op. Bij het geven van een energetische behandeling doe ik dat voor jou.

Ik geef via aanraking energie door. Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar iedereen die het ervaren heeft, kan dit beamen. Een verraste blik naderhand en diepe ontspannenheid verraden dat hier toch iets anders gebeurt dan een gewone aanraking.

Raindrop massage

De Raindrop massage is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Bij deze behandeling worden essentiële oliën druppelgewijs (Raindrop) aangebracht op de rug, nek, schouders en de voeten. De behandeling duurt ± 75 minuten, maar het positieve resultaat kan nog lang aanhouden.

Cupping relax massage

Deze massage wordt gedaan met zachte cups. De cup wordt licht vacuüm gezogen op de huid en zacht heen en weer bewogen over de schouders, rug en benen.

Het cuppen heeft een ontspannende, kalmerende ,ontgiftende en helende werking op het bindweefsel en de spieren. Het helpt goed tegen spierspanning, knopen, spanningshoofdpijn en migraine.

Tarieven massage op locatie

Transformational cupping

Behandeling 1 uur,
gebied naar keuze

€ 85,-

Behandeling 1,5 uur,
gebied naar keuze

€ 115,-

Cellulitis behandeling 1,5 uur,
beide bovenbenen

€ 115,-

Massages

Cupping relax massage, 1 uur

€ 80,-

Meridiaan massage winter, 1 uur

€ 80,-

Raindrop massage, 75 minuten

€ 85,-

 

Energetische behandeling

Behandeling 1 uur

€ 80,-

★★★★★

“Mijn schouders kunnen en mogen weer lekker ontspannen hangen in plaats van strak omhoog, wat een genot!”

★★★★★

Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!

★★★★★

“Tijdens de behandeling voel je al dat het beter wordt. Na de behandeling voelde mijn been al zoveel lichter, soepeler en fijner!”

★★★★★

Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.”

Testimonials