Tijd voor jezelf!

Mijn naam is Brenda van Zanden en ik heb een eigen praktijk in Haule (Friesland).

Ervaar diepe ontspanning!

Voor je welke behandeling je ook kiest, je zult diepe ontspanning gaan ervaren. De meest gehoorde reactie die ik krijg van klanten is: ‘ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld’.

Uit je hoofd!

Kom je in mijn praktijk dan nemen we uitgebreid de tijd voor jou! Voor een behandeling luister ik naar jouw verhaal of hulpvraag en na de behandeling nemen we een kopje thee of water en kun delen wat je hebt ervaren.

 

 

 

‘’Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.’’

Linse

Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!”

Esther