Brenda

van

zanden

 

Praktijk voor massage & bewustwording

Zonsondergang

Welkom

Van harte welkom in mijn praktijk voor massage en (lichaamsgerichte) rouw- en verliesbegeleiding. Mijn praktijk bevindt zich in het mooie dorp Haule (Friesland).

Massage is een fijne manier om de verbinding met je lichaam tot stand te brengen of te herstellen. Door de massage ga je uit je hoofd, energie begint weer te stromen, je voelt je meer ontspannen. Ik bied hiervoor verschillende massage-behandelingen aan.

 

Hoe zou het voor je zijn..

 

   

  Meer energie

  Meer tijd voor jezelf

  Rust en ruimte

  Balans vinden èn houden

  Ik gun het jou om los te komen van het vechten. Ik gun jou meer rust en ruimte in je leven, waardoor je weer aan jezelf toekomt en aan de rest van je gezin. Ik gun jou liefde en zachtheid voor jezelf.

  Waarom blijven vechten tegen iets wat je toch niet kan veranderen?

   Je bent jaloers op andere gezinnen waarbij alles ‘normaal’ gaat. Jaloers omdat zij weg kunnen wanneer ze maar willen.

   Boos.. Waarom moest ons dit overkomen?

   Eenzaam.. man wat kun je je eenzaam voelen. Waarom kan nou niemand echt begrijpen hoe zwaar het is en hoe je je daarbij voelt? Je cirkel van degenen die je echt kunnen steunen wordt steeds maar kleiner.

  Angst.. over hoe de toekomst eruit ziet voor je kind, voor jou, voor je gezin.

   Je ervaart het leven als zwaar, niet leuk. Het enige wat je denkt dat je kan doen is vechten.

   Wat levert het je op als je blijft vechten tegen iets wat je toch niet kan veranderen? Nog meer van de genoemde gevoelens van hierboven. En is dat wat je echt wilt?

   

   

  Wat kan ik voor je betekenen?

  Ik start altijd met een gratis intake. Hebben we een klik dan gaan we samen aan de slag. Dit kan bij mij in Haule of online. 

  Een traject duurt 4 maanden, daarin plannen we 8 gesprekken. Heb je tussendoor vragen dan hebben we contact via WhatsApp.

  Begeleiding met heel veel liefde en humor!

  Wil je meer informatie of je aanmelden?

  info@brendavanzanden.nl