25-daagse training Holy Moly!

Heb jij enorme behoefte aan rust en ontspanning, maar weet je niet hoe? Wil je ervaren hoe het is om weer echt gelukkig te zijn? Wil je meer energie ervaren door de dag heen?

Het leven kan vol met uitdagingen, valkuilen en verleidingen zitten die je ervan kunnen weerhouden om de juiste keuzes te maken voor jezelf. En hiermee kom je eigenlijk al tot de kern: keuzes maken. Je hebt het niet altijd voor het kiezen wat er op je pad komt en wat er in je leven gebeurt, maar je hebt altijd een keuze hoe je hier mee omgaat en hoe je je erbij wilt voelen.

Tijdens mijn nieuwe 25-daagse training Holy Moly! neem ik je mee langs de vijf niveaus van holistisch leven: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Wat neem je tot je en wat laat je? Wat zorgt voor rust en vertrouwen en wat niet? Wat werkt energieverhogend voor jou en wat niet? Waar vertrouw jij op? Waar geloof jij in? Welke verhalen vertel jij jezelf?

5x 5 dagen, elk nieuw niveau begint met een meditatie en de dagen bestaan uit video’s en opdrachten om zelf uit te werken:

1e vijf dagen: fysiek niveau

2e vijf dagen: emotioneel niveau

3e vijf dagen: mentaal niveau

4e vijf dagen: energetisch niveau

5e vijf dagen: spiritueel niveau

Al tijdens de training zal je het al gaan ervaren! ‘Holy Moly, wat ben ik aan mezelf voorbij gegaan de afgelopen jaren en wat ben ik blij dat ik nu weet dat dit ook anders kan en mag’

De training start op maandag 30 mei en ik geef de training online in een besloten Facebookgroep. De training is te volgen op jouw eigen tempo en de FB-groep zal na afloop langere tijd open blijven staan.

Deze nieuwe training kost nu eenmaling €69,-, een volgende ronde wordt de prijs verhoogd.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@brendavanzanden.nl