Holistische begeleiding

Als je de oorzaak heelt, in plaats van de klachten bestrijdt, ontstaat er balans en kan energie weer stromen.

Wat kan ik je bieden?

Holistische behandeling

Ik zie mijn klanten als geheel, het oorspronkelijke woord hiervoor is holistisch. Jij als mens bestaat uit een fysiek lichaam, je ziel, geest, gevoelens en gedachten en dit staat allemaal met elkaar in verbinding.

Reiki behandeling

Bij Yoga, mindfulness en meditatie zoek je zelf de ontspanning op. Bij het geven van Reiki doe ik dat voor jou. Ik geef via aanraking energie door. Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar iedereen die het ervaren heeft, kan dit beamen. Een verraste blik naderhand en diepe ontspannenheid verraden dat hier toch iets anders gebeurt dan een gewone aanraking.

Klankschaal massage

Een klankschaalmassage is geschikt voor iedereen die even lekker wil ontspannen en zijn/haar energie wil verhogen. Een klankschaalmassage wordt over kleding heen gegeven. Het enige wat u uit hoeft te doen zijn uw schoenen en eventueel uw riem of sieraden. De massage vindt plaats aan de rug- en aan de voorzijde van het lichaam.

Raindrop massage

De Raindrop massage is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Bij deze behandeling worden essentiële oliën druppelgewijs (Raindrop) aangebracht op de rug, nek, schouders en de voeten. De behandeling duurt ± 75 minuten, maar het positieve resultaat kan nog lang aanhouden.

Find your balance, energy & happiness the natural way.

Over mij

Rock-ster in het omgaan met ingrijpende veranderingen. Ik leerde dat ik datgene wat er gebeurde in mijn leven beter kon dragen door er niet langer tegen te vechten. Door respect te tonen voor mijn lichaam en geest. Door goed voor mijn lichaam te zorgen, op alle gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. 

‘’Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.’’

– Linse

“Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!”

– Esther

Mijn praktijk

Locatie

Dorpsstraat 47
8432 PM Haule (Friesland)

Maak een afspraak

info@brendavanzanden.nl

06-45366409 (graag via WhatsApp)