Massages

Als je de oorzaak heelt, in plaats van de klachten bestrijdt, ontstaat er balans en kan energie weer stromen.

Wat kan ik je bieden?

Transformational cupping

Verbetert de doorbloeding, waardoor de huid veel soepeler en bewegelijker wordt. Striae en cellulite kunnen aanzienlijk worden verminderd.

Het voert afvalstoffen af en verwijdert onderhuidse verklevingen. Het vermindert spier- en gewrichtsklachten, waardoor je makkelijker kunt bewegen.

Het vermindert stress en geeft een boost aan energie. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je veld. Je voelt je meer helder in je hoofd.

Reiki behandeling

Bij Yoga, mindfulness en meditatie zoek je zelf de ontspanning op. Bij het geven van Reiki doe ik dat voor jou. Ik geef via aanraking energie door. Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar iedereen die het ervaren heeft, kan dit beamen. Een verraste blik naderhand en diepe ontspannenheid verraden dat hier toch iets anders gebeurt dan een gewone aanraking.

Ontspanningsmassage

Van de combinatie masseren met Reiki word je next level ontspannen!

Een ontspanningsmassage bestaat uit:

reiki
nek/schouder/rugmassage
kop thee

Ik start de massage met het geven van Reiki. Het lijkt op een gewone aanraking, maar je zult verrast zijn hoe diep je gaat ontspannen. En je hoeft hier helemaal niets voor te doen, het alleen maar ontvangen.

Raindrop massage

De Raindrop massage is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Bij deze behandeling worden essentiële oliën druppelgewijs (Raindrop) aangebracht op de rug, nek, schouders en de voeten. De behandeling duurt ± 75 minuten, maar het positieve resultaat kan nog lang aanhouden.

Find your balance, energy & happiness the natural way.

Over mij

Rock-ster in het omgaan met ingrijpende veranderingen. Ik leerde dat ik datgene wat er gebeurde in mijn leven beter kon dragen door er niet langer tegen te vechten. Door respect te tonen voor mijn lichaam en geest. Door goed voor mijn lichaam te zorgen, op alle gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. 

‘’Brenda liet me weer voelen wat het is om te ontspannen. Ontspannen vanuit het diepste van je lijf. Iets wat ik al jaren niet meer had gevoeld zonder dat ik me daar überhaupt bewust van was. Wát een effect heeft het gehad! Ik slaap dieper, rustiger en beter en heb minder stress in mijn lijf. Het mooie is: omdat ik nu weet hoe het voelt kan ik die diepe ontspanning zelf ook beter oproepen en dat is het grootste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.’’

– Linse

“Het was echt heel fijn! De hele middag loop ik al met het gevoel alsof ik een hele dag heb mogen uitslapen. De diepe ademteugen komen ook nog regelmatig. Bijzonder om te merken dat het zó diep werkt!”

– Esther