Laat los
en vind vrijheid

7-daagse Controle Detox

Ontdek hoe je beter omgaat met veranderingen en kan genieten van het moment!

Zeven dagen met interessante kennis, handige oefeningen en ervaringsverhalen.

De dagen zullen er voor zorgen dat je meer rust, compassie en vertrouwen zult ervaren.

Minder spanning

Meer helderheid

Betere concentratie

Herkenbaar?

Mentale druk

In mijn praktijk coach ik geregeld vrouwen die zich een enorme mentale druk opleggen. Zo ook iemand die van zichzelf een hele lijst met activiteiten af moest werken. Wanneer het haar niet lukte om dit te doen was daar het stemmetje in haar hoofd dat zei: je had wel wat beter je best mogen doen. Wat was het gevolg: ze ging nog harder werken. Wat lag er op de loer: overprikkeling, overspannen raken en uiteindelijk een burn-out. Die er ook kwam.

Streng en hard zijn voor jezelf

Ze wilde dit heel graag veranderen, een confronterend proces. Gelukkig zag ze na een aantal coachingssessies in hoe hard en streng ze voor zichzelf is geweest. Dit terwijl ze wel altijd lief voor haar partner, familie, vrienden en collega’s was.

Bewustwording

Het lukte haar uiteindelijk om diezelfde liefdevolle houding ook naar zichzelf aan te nemen. Door bewustwording creëerde ze de mogelijkheid om haar gedrag positief om te buigen.

Hallo!

Ik ben Brenda

Hard werken, de controle willen houden over alles. Ik ken het als geen ander. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de controle loslaten zelfs makkelijker is dan deze krampachtig vast blijven houden.

Als er iets is in de buitenwereld je niet bevalt, kijk dan eerst naar jezelf. Daar ligt de groei. Daar ligt de verbetering.

Wat ga je leren?

Kennis

Je leert over de cirkel van invloed. Leer focussen op dat waar je wel controle op hebt en om angst om te zetten in kracht.

Oefeningen

Leer jezelf beter kennen. 

Het vele moeten omzetten in willen. 

Meer in het hier en nu te leven en te accepteren dat dingen niet altijd gaan zoals je zou willen.

Bewustwording

In het leven leer je jezelf aan hoe je met bepaalde situaties omgaat, niet altijd positief. Maar het is de manier die je kent en jezelf eigen hebt gemaakt. Pas wanneer je je bewust bent van je gedrag kan je dit veranderen. 

Informatie
7 dagen Controle Detox

Wanneer

De 7 dagen Controle Detox start op
1 april 2024. Heb je er ook een coachingssessie bij geboekt? Ik neem contact met je op om een datum te plannen.

Waar

Je kan de 7 dagen Controle Detox volgen in een besloten groep op Instagram. Je kunt het volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Nadat je aanmelding is bevestigd, word je toegevoegd aan de groep.

Wat

7 dagen vol met kennis, oefeningen en ervaringsverhalen. Ik ga 3 avonden live in de groep om alle vragen te beantwoorden.

Als je een andere uitkomst wilt, dan zul je de gewoonte om jezelf te zijn moeten doorbreken en jezelf opnieuw moeten uitvinden”

Joe Dispenza