4-maanden traject

Boost

your 

light

Je bent niet wat je overkomt, je bent hoe je er mee omgaat

Zonsondergang

Over Brenda van Zanden

Het leven kent dualiteiten. Dit werd heel duidelijk na de diagnose van mijn oudste dochter. Een aantal zware jaren volgden, waarbij ik vooral probeerde om die zwaarte weg te drukken

Ik durfde het aan om toch die zware kant aan te gaan kijken. De kant waar ik het liefste ver weg van bleef. Mijn verwachting dat ik onderuit zou gaan bleef uit. Het creëerde voor mij ruimte, hernieuwde inzichten en uiteindelijk voldoening en vervulling.

Boost your Light!

4-maanden traject:

  • (online) coachsessies
  • lichaamsgericht werk
  • contact via WhatsApp

Investering: € 600,- (kan in termijnen)

info@brendavanzanden.nl

Veerkrachtig zijn

Leven op jouw manier

Rust en ruimte

Balans vinden èn houden

Leven vanuit vertrouwen in plaats van angst

Waarom blijven vechten tegen iets wat je toch niet kan veranderen?

 Je bent jaloers op andere gezinnen waarbij alles ‘normaal’ gaat. Jaloers omdat zij weg kunnen wanneer ze maar willen.

 Boos.. Waarom moest ons dit overkomen?

 Eenzaam.. man wat kun je je eenzaam voelen. Waarom kan nou niemand echt begrijpen hoe zwaar het is en hoe je je daarbij voelt? Je cirkel van degenen die je echt kunnen steunen wordt steeds maar kleiner.

Angst.. over hoe de toekomst eruit ziet voor je kind, voor jou, voor je gezin.

 Je ervaart het leven als zwaar, niet leuk. Het enige wat je denkt dat je kan doen is vechten.

 Wat levert het je op als je blijft vechten tegen iets wat je toch niet kan veranderen? Nog meer van de genoemde gevoelens van hierboven. En is dat wat je echt wilt?

 

 

waarom kiezen voor dit traject?

Ik gun het jou om los te komen van het vechten. Ik gun jou meer rust en ruimte in je leven, waardoor je weer aan jezelf toekomt en aan de rest van je gezin. Ik gun jou liefde en zachtheid voor jezelf.

Een duurzame verbetering van jouw leven!

Ik zie, hoor en voel jou!

Begeleiding met heel veel liefde en humor!