De eenhoorn, of unicorn, duikt regelmatig op in ons leven. Zo droomt Noralie regelmatig over een groot kasteel met veel roze, pluizige eenhoorns, waar wij als gezin dan samen wonen. Ik dacht ineens: waarom duiken die eenhoorns toch overal bij ons op? Laat ik me eens even verdiepen in waar dit prachtige mythische dier voor staat. En toen ik het las had ik het diep van binnen ook wel kunnen weten…De eenhoorn vertegenwoordigt vele zaken zoals:

– symbool voor magie, er is meer mogelijk dan je denkt;
– jezelf en anders dan anderen durven zijn;
– als geluksbrenger om wensen uit te laten komen;
– om het allerbeste uit jezelf te halen en jezelf te laten stralen..

Eenhoorns zijn zeldzame en prachtige creaties, met een hoog aaibaarheidsfactor. Ze kunnen en durven alles. Ze zijn hét symbool voor positiviteit.